Tanker Om Retspsykiatri

Beskrivelse

I perioden fra 23. oktober 2010 til 25. maj 2018, var jeg uden ophør indlagt på flere forskellige retspsykiatriske afdelinger rundt omkring på Sjælland.


Da jeg blev indlagt, havde jeg absolut intet kendskab til retspsykiatri. Mine breve, som jeg skrev i de første år af mit indlæggelsesforløb bærer tydeligt præg af dette, da brevene ofte blev sendt til de forkerte myndigheder, fordi jeg ikke havde kendskab til myndighedernes kompetenceområder.


Med tiden fik jeg dog kendskab til retspsykiatrien. På et tidspunkt begynder jeg at skrive små tekster om mine oplevelser og tanker i forbindelse med min indlæggelse. Jeg samlede dem bare sammen på min computer og tænkte ikke videre over dette.


En dag taler jeg med en patient. Jeg fortæller hende hvor mange tekster jeg har skrevet. Hun syntes det er mange tekster jeg har skrevet, og siger nærmest henkastet, at der er nok til en hel bog. Jeg tænker lidt over det og beslutter mig for at udgive alle mine tekster som en bog. Bogen kom til at hedde ”Tanker om retspsykiatri”, og du kan vælge at læse den her på hjemmesiden, eller du kan vælge at downloade den som pdf-fil.


Top