Tanker Om Retspsykiatri

Jeg kommer aldrig ud

Jeg vil gerne beskrive 3 grunde til at jeg nok aldrig vil blive udskrevet.


Grund 1

I året 2013 havde jeg en samtale med Per Balling (overlæge). Han oplyste mig, at hvis jeg ikke skiftede mening omkring mine udtalelser, så skulle jeg nok regne med at jeg skulle være indlagt resten af livet.


Grund 2

En dag i året 2014 havde jeg en samtale med Susanne Møller Madsen. Hun havde den opfattelse at jeg nok var syg, fordi jeg skrev så mange klager hele tiden. Hun mente derfor at jeg trængte til behandling. Problemet er bare at jeg kun skriver mange klager netop fordi jeg er indlagt. Med andre ord. Susanne Møller Madsen mener at jeg skal være indlagt fordi jeg klager. Problemet er bare, at jeg klager netop fordi jeg er indlagt. Det er en umulig situation. En catch-22. Da jeg ikke har tænkt mig at holde op med at klage, så bliver jeg aldrig udskrevet.


Grund 3

Jeg har besluttet at stille krav til min udskrivelse. Jeg vil ikke udskrives før jeg får fjernet min diagnose og bliver erklæret rask. Jeg forlanger desuden en skriftlig undskyldning fra alle de læger som har været med til at tvangsmedicinere mig. Og så vil jeg have en erstatning. Det siger næsten sig selv, at overlægerne ikke kunne drømme om at erklære mig rask og udskrive mig, for de ved godt at min første handling i friheden vil være at opsøge en advokat og anlægge en erstatningssag imod overlægerne, og det ønsker de jo ikke.


Konklusion

Det er ganske urealistisk at tro, at jeg nogen sinde bliver udskrevet. Overlægerne har ganske enkelt alt for meget på spil i denne sag, til at de vil udskrive mig.


Top